ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορεί ο χρήστης  να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παρέλαβε την παραγγελία του από την μεταφορική εταιρία, δωρεάν, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της αγοράς.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ:

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Τοποθέτησε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία.
  • Παράδωσε το δέμα στη Speedex με χρέωση παραλήπτη Jackson Kαρυδάκη OE. χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής.
  • Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
    Jackson Kαρυδάκη OE
    Φιλαδελφείας 3 Κεντρική Πλατεία, 13674, Αχαρναί.

Για κράτηση προϊόντος που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή από προηγουμένη αγορά ιδίας η διαφορετικής αξίας  πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο  info@jackson.gr

Ο χρόνος που χρειάζεται η αλλαγής προϊόντος διαρκεί περίπου 7 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στο κατάστημα  μας. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει και πάλι μαζί σας.

Εάν πραγματοποιήσεις την αλλαγή σου με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της συνεργαζόμενης τότε επιβαρύνεσαι εσείς με τα έξοδα μεταφοράς.

Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία και μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος.

 

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JACKSON CLOTHING COMPANY

Μπορείς να αλλάξεις  το προϊόν της παραγγελίας σου στο κατάστημα Jackson Clothing Company φέρνοντας μαζί σας την απόδειξη αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς.

Σε περίπτωση που το κατάστημα δεν έχει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε , μπορείς να γίνει αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή μπορεί να εκδοθεί άμεσα πιστωτικό κουπόνι. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοση του και μόνο στο κατάστημα από όπου εκδόθηκε.

Για τις αλλαγές δώρων, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό παραστατικού της απόδειξης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP:

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο  info@jackson.gr.

Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων διαρκεί συνήθως 15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος από μας. ‘Ολες οι επιστροφές περνούν εξονυχίστηκα από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια τις επεξεργάζονται το αρμόδιο τμήμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον  έλεγχο κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εάν πραγματοποιήσεις την επιστροφή σου με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός της Speedex τότε επιβαρύνεσαι εσύ τα έξοδα μεταφοράς.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JACKSON CLOTHING COMPANY

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων από παραγγελίες e-shop στο φυσικό μας κατάστημα. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημά μας για αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να γίνει έκδοση πιστωτικού κουπονιού. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοσή του.

 

ΤΑ BRANDS ΜΑΣ

Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black
Celio_logo_black

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ανοίξαμε το νέο μας eshop!

Ανοίξαμε το νέο μας eshop!

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες παραλαβές και τις προσφορές μας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Δεν θα το μετανιώσετε.

Pin It on Pinterest